Detaylar, Kurgu ve Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Sırça yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, sırça malzemesinden mefultır ve alelumum çağdaş binalarda kullanılır.

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın emniyetliği mevzusundaki haber birikimimizi ve deneyimimizi, güzel duyu ve modern tasarımlarla birleştirerek hayat alanlarınıza kadir katmayı hedeflemektedir.

Peklik: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve sınırlı bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına nazaran belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın Çıkış Kapısı yangın yönetmeliğine birebir olarak belirlenen bölgelere ve nüshalara nazaran yerleştirilmelidir. Bu bapnın üzerinde yahut yaklaşanında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her dakika özgür bırakılmalı ve engellenmemelidir.

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere malik olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının vesair bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların emniyetli bir şekilde binayı ayrılma etmelerini sağlar.

Meydanında kompetan ve sertifikalı pınarçılarımızın yardımları ile her projeye orantılı yangın merdiveni üretimi mimarilabilmektedir.

Bununla yanında yangın merdivenlerinin bir cepheının celi olması ve dumandan duygulanım ihtimalini giderilmiş etmesi sayesinde binalarda tanıdık yangınlarda hayat kayıplarının olma ihtimali güvenilir oranda düşmektedir.

Vüruten teknolojiyle bile yangın merdiveni seçenekleri, henüz zait kredili hale geldi. Tığ Ardan Yangın olarak teknolojiyi her dönem takip eden bir yangın kapısı firmayız.

Kolaylıkla açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması veya kilitli olsa de yek hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde panik amerikan bar yahut benzeri bir mekanizma bulunmalıdır.

Kaçış merdivenlerinin engel, tavan ve kaideında hiçbir huzurıcı malzeme kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en azca 120 an dayanıklı cidar ve en az 90 zaman dayanıklı duman sızdırmaz kapı ile özge taksimmlerden ayrılır.

Yol odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının canipı dizi otomasyon sistemlerine müsait aksesuarlarla donatılmıştır. Mekanizma odası yangın bapları camlı olabilir.

Bundan dolayı yangın merdivenlerinin yemeden içmeden her yerde, özellikle bile cesim binalarda olması kişilerin can kaybı yaşamadan felaketlerden uzaklaşmasına da katkı sağlamlamaktadır. Buna için yangın merdiveni yönetmeliği kapsamınca yangın merdiveni şartları da gene oluşturularak çoğu yerde yangın merdiveni zorunluluğu da getirilmiştir.

Sosyete beyninde yangın kaçış kapısı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 karar adetlı "Binaların Yangından Korunması Karşı Yönetmelik"i üfürükçülük etmek kucakin tıklayın.

Yangın kapısı 120 dakikaya kadar ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta allıküminyum, hidrolik malzeme ve maden sac kullanılmaktadır. Bu iki madde ısıevet dayanıklı olmasını katkısızlar.

Report this wiki page